Bålmad - meget andet end snobrød

Kursus med inspiration til mange lækre retter tilberedt over bål


Kylling på spid og flæskesteg med sprød svær stegt over bål. lammekølle tilberedt i jordovn, fladbrød med krydderurter bagt på pande eller sten, fisk bagt i saltdej eller stegt af strålevarmen fra bålet, hjemmelavet Beef-jerky tørret og letrøget ved bål, dejlige desserter...uhm! Det er noget helt andet end sommernes grillmad, og hele familien kan blive involveret i tilberedningen af et fantastisk måltid.
  
Grill er ikke for børn, men børn elsker - ligesom mange voksne - bål. Vi laver kurser for voksne - også pædagoger, der gerne vil lave mad over bål med børnene. Det er også inspiration til samvær med børn eller børnebørn hjemme i haven eller til en spændende og anderledes udflugt til en af Naturstyrelsens dejlige bålpladser i naturen. 

Er I en flok på 8-16 personer laver vi gerne et kursus for jer. Kontakt os angående en dato og vi kommer med et tilbud.   
 
Kurset starter kl.9.00 og slutter ca. kl.15.00, når vi har spist alle de gode sager, vi har lavet i dagens løb 
    
Har du lyst til at se en lille film fra tidligere kurser, så klik ind på http://youtu.be/hgz_EgnxnP4