Vintermad - over bål og i røgeovn
Julekursus, der inspirerer til at "gå i haven" i vintermånederne
Vi gentager sidste års succes og kombinerer sommerhalvårets røgekurser og kurser i mad over bål med november måneds kurser i pølsemageri til en inspirerende kursusdag i julemåneden.
Vi koger suppe i den ungarske suppegryde, laver en specialkrydret flæskesteg over bål, røger anderbryster, kylling og hamburgerryg og tilbereder det efterfølgende over bål. Vi koldrøger en fiskeside, vi bager brød i bål, og vi laver en herlig julemedister.
Kort sagt: Vi røger, bager, steger og braser udendørs i 4-5 timer inden vi sætter os til bords (måske indendørs) og nyder den gode vintermad.
Kurset afholdes søndag d. 16/12 2012 i haven Funder Skovvej 21.
Vi starter med en kop kaffe kl.10.00 og fordeler dagens forskellige opgaver. Vi planlægger at sætte os til det veldækkede bord ca. kl.15.00, og slutter når der er spist op.
Pris 750,00kr alt incl.
Tilmelding til info@lyng-frue.dk
OBS! I tilfælde af varsel om storm eller stormende kuling aflyses kurset et døgn i forvejen, og det indbetalte kursusgebyr tilbagebetales.