Uundværlig, hvis du vil lave dine egne spegepølser
NY udgave - indbundet
Det er blevet bogen om spegepølser, og 1. oplag er udsolgt. Da interessen for at lave sine egne spegepølser hjemme i køkkenet er blevet endnu større, siden vi udgav bogen i december 2010, har vi valgt at lave en ny udgave. Vi har denne gang fået den indbundet, og vi har valgt et bedre trykkeri, så billederne står betydeligt klarere. Der er nogle få indholdsmæssige ændringer i den nye udgave, bl.a. en opskrift på en spansk Salchichon og en opskift på en klassisk spegepølse fra Aalbæk i Farre. Vi har i forbindelse med revisionen af bogen besøgt Peter Aalbæk, og det er også kommet en beretning om i bogen. I øvrigt udtalte Peter Aalbæk sin store begejstring for bogen, og udtalte: Hvis jeg ikke allerede lavede spegepølser, ville jeg gå igang efter at have læst denne bog. Det er en ros, vi er meget stolte af.
Send en mail til info@lyng-frue.dk med navn og adresse.
Pris 239,00kr + porto 42,00kr som B-post
Spegepølser - en rejse i europæisk kultur og tradition
Lav dine spegepølser selv
Bogen tager dig med på en rejse rundt i Europa og præsenterer forskellige traditioner indenfor spegepølsemageri fra en række europæiske lande. Du får kendskab til pølsemagerne bag nogle af de specielle pølser bl.a. en ungarsk paprikapølse, en spansk chorizo, italiensk finnochioneog vores egen sønderjyske. Vi kigger pølsemagerne over skuldrene og bringer opskrifter på en række europæiske spegepølsespecialliteter. Med anvisningerne og opskrifterne i bogen kan du selv forsøge at gøre dem kunsten efter i dit eget hjemmepølsemageri.
Bogen er på 128 sider, rigt illustreret, fuld af oplevelser og meget instruktruktiv.
Pris 239,-kr + porto 30,-kr som B-post
Bestilling hos: info@lyng-frue.dk