Røgning - for smagens skyld
Røgning - for smagens skyld
Rundt om Østersøen
Røgning - for smagens skyld er bogen for alle hobbyrøgere. SIden den udkom første gang i nforåret 2008, er der udkommet yderligere to udgaver af bogen, og den er således solgt i 6.500 eksemplarer. Og den er fortsat efterspurgt.
Vi har - i stedet for at lave endnu et oplag - valgt at skrive den helt om. Det er stadig en grundbog, hvor man kan læse alt om saltning, tørring og røgning,
og der er mange opskrifter i bogen også. Vi har været på en rejse langs den tyske Østersøkyst, til Gotland og til Bornholm, hvor vi har besøgt mange små røgerier og fået meget inspiration til nye eksperimenter med røgning.
Vi har også besøgt nogle hobbyerøgere her hjemme, som selv har bygget en røgeovn, så der er inspiartion at hente, hvis man vil bygge sin egen røgeovn.
Der er også et kapitel med opskrifter på grillpølser og grundig vejledning i, hvordan man kan lave sine egne grillpølser til den kommende grillsæson.
TILBUD
Pris: 199,00kr + forsendelse som B-post, 32,00kr
Send en mail til info@lyng-frue.dk og bestil bogen.
Røgede Bornholmersild - uhm! De bedste fås på Hasle Røgeri
http://youtu.be/ELxwYJFTtBo
Engelsk udgave
Når så mange danskere har hentet stor inspiration i vores bog, må det også kunne lade sig gøre at inspirere englænderne. Vores tidligere bog er derfor bearbejdet og oversat til engelsk med titlen THE ART OF SMOKING FOOD.
Bogen rummer nu også historier fra besøg i England bl.a. besøg på røgerier. Den har et afsnit om, hvordan man kan lave grill-pølser og den rummer lidt flere opskrifter end den danske udgave.
Brug den som gave til engelsksprogede venner - Send en mail med modtagerens navn og adresse og en hilsen til modtageren, og vi sender bogen med din hilsen. Fakturaen sender vi til dig - 153,- kr for bog og forsendelse til Europa, 174,- kr for bog og forsendelse til øvrige udland.